han kunngjør døden til en stor fransk skuespiller


Gad Elmaleh sørger over tapet av vennen sin

Hvis navnet Guy Moign ikke betyr noe for deg, uten tvil at du ikke utvikler deg i det kunstneriske miljøet. På 85 år prøvde han seg med sang, regi, kunstnerisk ledelse og selvfølgelig komedie siden han først og fremst ble kjent som skuespiller, på teaterscenen. Han gned seg tydeligvis med mange personligheter, inkludert Gad Elmaleh, veldig trist over forsvinningen til denne allsidige mannen.. Han ønsket derfor å hylle ham ved å skrive noen ord på sin Instagram-side:

“Farvel Guy Moign. En så rørende og mektig skuespiller. Hvil i fred min “Raymond”. Jeg var heldig å møte deg og turnere med deg i fjor sommer. Jeg elsket øyeblikkene våre med tillit, hemmeligheter og improvisasjon. Jeg hadde likt så mye at du så filmen. Regn med at jeg bærer budskapet. Jeg elsker deg min “Raymond” #lechemin”.

Fans av den marokkanske komikeren utsendt til staterUnited fulgte ham i hans hyllest og uttrykte også følelsene deres: “Måtte han hvile i fred”, “En stor komiker”, “Så trist”, “En tanke til deg … Mot! “” Alle mine kondolanser, enda en engel i paradis “, kan vi for eksempel lese under utgivelsen av Gad Elmaleh.

Gad Elmaleh og hans mange identiteter

Under et eksklusivt intervju gitt ved Petit Journal tok Gad Elmaleh oversikt over livet sitt. ” Jeg er en innvandrer, en utvandrer. Det har jeg alltid vært siden jeg ble født og oppvokst i Marokko. Jeg immigrerte til Quebec, nærmere bestemt til Montreal. Jeg var da marokkansk student i Canada. Og så kom jeg til Frankrike og merkelig nok tok franskmennene meg for en Quebecer. De fant det mer originalt at jeg kom fra Canada i stedet for Marokko. Så flyttet jeg til USA. Der borte var jeg franskmannen. Det underholdt meg. Jeg liker disse mange identitetene«.

Utdannet i Frankrike er showene hans utsolgt. Men som så mange andre artister før ham, endrer vinden retning, og før han bort i retning av et territorium han vet lite om: kritikken. Etter at en viral video fra CopyComic kom ut, der vi noen ganger kan se ham ta ord for ord visse engelske skisser for å bruke dem til sine egne show, kritiserer mange franskmenn komikeren kraftig.

Han reagerer på beskyldninger om plagiering

Som en del av et intervju med Le Parisien, samtykker tegneserien til å svare på alle spørsmål. Og uunngåelig journalist slår seg ikke raskt rundt og snakker med ham om det øyeblikket han kom på nyhetene på grunn av videoen. Nok til å kaste Gad Elmaleh tilbake til tilstanden han var i da: « Det var veldig voldelig, overdreven og uforholdsmessig til det som er ekte, det vil si inspirasjonene jeg påstår. Det var en bakgrunn av aggressivitet, et ønske om å skade … Ingen ønsker å bli vist i pressen som noen som har stjålet. Jeg stengte selvfølgelig på det tidspunktet, min første reaksjon var, jeg vet ikke om jeg hadde rett eller ikke, ville vite hvor fra det kom. Hvis du tar et slag i ansiktet i mengden, sier du ikke umiddelbart til deg selv “sånn er livet”, men heller “hvem er drittsekken som »…

Nok til å la Gad Elmaleh snakke om dette påståtte plagiatet og si tydelig hva han kritiserer personen som foretok redigeringen og som la det ut som sådan: ” JegDet er mange falske, overdrevne, belastende ting i disse videoene, og noen av dem er sanne. Jeg beklager at journalistene ikke tydet dem. “Daglig” gjorde det, og påpekte hva som ikke var mulig eller hva jeg hadde gjort før… Det var to dårlige ting igjen som jeg påstår. Jeg tok det ille opp og jeg ranet meg selv (…) Her, da stand-upen kom, med min generasjon, ble vi inspirert av amerikanerne…«