Hvorfor gjør Deep Purple iPhone 14 Pro meg trist?


Fortell meg at det er en lilla telefon, og jeg kan fortelle deg hvilken farge jeg kjøper. Vanligvis. Jeg er en fan av lilla, fra lett rødmende blues til den dypeste fiolett. Du vet at det er mange lilla mennesker som meg fordi det er butikker viet til lilla. Jeg er ikke kresen med lillan min heller, folkens. Jeg liker lilla, og jeg tenkte hver lilla. Helt til jeg så Deep Purple iPhone 14 Pro.

Det er to grunner til at jeg er disponert for å kjøpe Deep Purple iPhone. Den første er fordi den er lilla, selvfølgelig. Jeg liker lilla, tror jeg sa det ovenfor. Den andre grunnen er at den er unik. Jeg verdsetter unikhet, ofte høyere enn andre verdier. Jeg synes den sølvfargede iPhone 14 Pro er nydelig, og Space Black er veldig elegant, men jeg støttet Deep Purple rett og slett fordi den er annerledes.

Hvordan ville du ellers vite hvilken iPhone jeg bruker?