«Jeg er lei for dem…»: Renaud sender en klar melding til Orelsan og Stromae


Renaud betrodde seg til spaltene til Gala denne torsdagen 5. mai. Muligheten for ham til å sende en veldig klar melding til Orelsan og Stromae.

Renaud vender tilbake til fronten av scenen med et album med covers kalt metic. For anledningen betrodde den 69 år gamle låtskriveren seg til spaltene til Le Parisien, denne torsdagen 5. mai. Han snakket om musikk, inspirasjon, kjærlighet, avhengighet av sigaretter eller til og med politikk. Under dette intervjuet ga Renaud også sin mening angående Orelsan og Stromae. Mens journalisten spør ham hvorfor det ikke er noen rapper på programmet Gratulerer med dagensendt 10. mai på France 2, svarer den berørte rektor: «Jeg er lei for dem, men jeg er ingen fan“. Han forklarer imidlertid at”Orelsan og Stromae, det er godt skrevet, men musikalsk setter jeg ikke med. Det etterlater meg kald“. Hvis Renaud har mye problemer med rap, er det fordi han tror han er “for gammel. Jeg foretrekker Benoît Dorémus, jeg hører på det nye albumet hans om og om igjen“. Etterpå avslørte han seg for å være en fan av en sanger.”Angèle, jeg skulle gjerne hatt en duett med henne, men hun var på turné“, avsluttet han. Vil han få muligheten til å synge med henne en dag?

Renaud ser ikke ut til å være noen rapfan siden han tror han er for gammel til det. Han skal snart feire sin 70-årsdag, og han nølte ikke med å betro seg til spaltene til Parisian. “70 år, den vanner ikke, den fortviler“, forsikret han. Årsaken?”Jeg liker det ikke. Å bli gammel er et forlis“. Imidlertid indikerer sangeren at han vil nyte litt familietid.”Jeg kommer fortsatt til å feire dem i små grupper, med familien min, noen få venner“, fortsatte han før han nevnte tilstedeværelsen til Jean-Paul Rouve ved denne spesielle anledningen.”Vi har blitt veldig gode venner. Vi møttes i 2007 på Café de l’Homme“, hevdet han. Begge er veldig nære og Renaud husket også dagen da Jean-Paul Rouve lånte noen ting av ham.”For sin rolle som Spaggiari, i filmen “Sans arme, ni hat, ni violence”, som var en fan av meg, han hadde lånt en jakke, bandanas, en t-skjorte med bildet mitt“, konkluderte han.

Renaud: med hvilken annen personlighet var han veldig kontant i ordene?

Renaud var fast bestemt på å gjøre sin mening kjent. Etter å ha nevnt Orelsan og Stromae, nevnte han presidentvalget. Sangeren forklarte først at han stemte på Philippe Poutou i første runde. For det andre har han “stemte Macron for andre gang” men ikke av lyst. “Denne gangen klyper jeg meg i nesa. Den første gangen trodde jeg at han var en mann til venstre, fra sentrum til venstre, forenende.”sa han før han la til: “Thepensjonisttilværelse ved 65, jeg orker ikke». Dette fortjener å være klart.

Laster widget

Abonner på Closermag.fr-nyhetsbrevet for å motta de siste nyhetene gratis