Kanye West forlot “SNL” over “rapper”-kommentaren


Kanye West var tydeligvis ikke begeistret for Kim Kardashians “Saturday Night Live” monolog.

Under en ny episode av Hulus «The Kardashians» hevdet realitystjernen at eksen hennes reiste seg og dro etter at hun spøkte om skilsmissen deres og omtalte ham som «en rapper».

“Han gikk ut på ‘SNL’ som midtmonolog, så jeg har ikke snakket med ham siden,” sa Kim til søsteren Khloé Kardashian mens han tok en spasertur i Calabasas, California, i oktober 2021.

“Han er opprørt over det faktum at jeg sa grunnen til at jeg skilte meg fra ham – brukte ordet “skilt” – han skulle ønske jeg hadde sagt ordet “søkte om skilsmisse,” fortsatte Kim, 41. «Og han er opprørt over at jeg også brukte ordet «rapper». Han sa: ‘Jeg er så mye mer enn en rapper. Jeg kan ikke tro at du sa rapper.’

Kim fortalte også Khloé, 37, at hun var opprørt over at han forlot, med tanke på hvordan hun hadde holdt seg ved hans side under hans egne taler gjennom årene.

«Jeg har sittet der gjennom så mange taler som ikke har vært de mest behagelige for meg, men det var partneren min og jeg sto ved siden av ham. Jeg ville aldri gjort ham flau og gå ut og dra, sa Kim.

«Han er så vant til å få akkurat det han vil ha … jeg har aldri sett noe lignende. Bra for ham, men hei, det kommer ikke til å skje her.»

Kanye West i genser i LA
Kim hevder West var opprørt over at hun omtalte ham som en «rapper» under «SNL».
GC-bilder

Kim reflekterte også over det pinlige øyeblikket under en skriftestol som ble sendt under episoden, og forklarte at det ikke var hennes intensjon å såre Yeezy-grunnleggerens følelser.

«Jeg vil aldri fornærme noen, og jeg vil aldri skade noen, men det er også det denne monologen var for; det var for å lage en spøk, sa hun. “Jeg gjorde narr av meg selv, jeg gjorde narr av moren min, jeg gjorde narr av alt som er personlig for meg, og alt er moro og spill, og det var tydeligvis ikke for ham.”

Kim forklarte at Wests handlinger var et øyeåpnende øyeblikk for henne, og fikk henne til å innse at hun trengte å fokusere mer på seg selv i stedet for å prøve å lappe opp ting.

«Vi har fire barn sammen. Jeg ønsker alltid å ha et godt, sunt forhold til ham,” sa hun. “Men etter at ‘SNL’ skjedde, følte jeg at ‘OK, jeg må fokusere på [California] bar og jeg trenger å få ny energi.’”

Kim var vertskap for «SNL» i oktober 2021, hvor hun kjente moro med «Flashing Lights»-artisten under sin åpningsmonolog.

Kim Kardashian og Kanye West i Paris i mars 2020.
Kardashian søkte om skilsmisse fra West i februar 2021.
WireImage

«Jeg mener, jeg giftet meg med tidenes beste rapper. Ikke bare det, han er den rikeste svarte mannen i Amerika, et talentfullt, legitimt geni, som ga meg fire utrolige barn,” sa hun den gang. “Så da jeg ble skilt fra ham, må du vite at det kom ned til bare én ting: hans personlighet.”

Hun la til: “Jeg vet at det høres slemt ut, men folk fortsetter å fortelle meg at komedie kommer fra sannhet. Og hvis det er én ting jeg alltid streber etter å være, så er det ekte.»

Kim gjorde også moro med Wests kortvarige bud å stille som presidentkandidat i 2020og sa: «Jeg stiller ikke til presidentvalget, det kan vi ikke ha tre mislykkede politikere i én familie», og refererer også til steforelderen Caitlyn Jenners stille som guvernør av California.

Pete Davidson og Kim Kardashian kysser i en sketsj på
Hun og Pete Davidson begynte å date kort tid etter at de dukket opp på “SNL” sammen.
NBC

Kim søkte om skilsmisse fra West i februar 2021. Duoen så ut til å være vennskapelig foreldre til sine fire barn – North, Saint, Chicago og Psalm – men ting tok en vending da West begynte å tulle om Kim på sosiale medier. I siden slettede innlegg hevdet han at hun hindret ham i å se barna hans. Kim har benektet påstandene hans.

Kim – hvem var erklært lovlig singel fra West i mars – har siden gått videre med komikeren Pete Davidson, som hun møtte mens hun var vert for «SNL».